Buy Suzuki Outboard Parts

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Suzuki C10 MFD on a 2007 DF300

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Happy to tell that the system is up running with the 290 version of the interface. Connected to SIMRAD NSS7 I can see the interface under network and I get readings on the instruments page of the NSS7.
    The installation was pretty much straight forward thanks to the document created by Moonlighter:-)

    Comment


    • #47
      Hi there, have had time to evaluate the engine interface. I see I have some issues with the trim indicator on Simrad NSS7 and also on the Simrad IS35 which is jumping up and down. Can this be because the 2 cables are not connected on the engine side or are this info coming through the interface together with the rest of the info?

      Comment


      • #48
        Originally posted by ivestfold View Post
        Hi there, have had time to evaluate the engine interface. I see I have some issues with the trim indicator on Simrad NSS7 and also on the Simrad IS35 which is jumping up and down. Can this be because the 2 cables are not connected on the engine side or are this info coming through the interface together with the rest of the info?
        Does trim needle move up and down as you use the trim button to adjust? Eg does it work?

        Have you calibrated trim using either the IS35 or NSS?

        Comment


        • #49
          Hi there and thanks for the answer. Yes, the needle is moving correctly. when trimming using the buttons. No have done no calibration using the instruments, havent seen any instructions upon this unfortunately.
          Also, it seems that temperature oves up to approx. 25-30 degrees Celsius and stops.

          Comment


          • #50
            Open the network device list and select the Suzuki device. You may have to select configure.

            You should see the option there to calibrate trim. Do it.

            Never heard of issues with temp readings.

            Comment


            • #51
              Allright, trim calibration performed but still the numbers are jumping from 10% to 50, back to 21, them 75. Have gone through the cabeling and find no connection issues. The analogue instrument is stable and correct.

              Comment

              Working...
              X